Activiteiten


Meer info vindt u op onze website over de Hérault www.herault-toerisme.eu


l'Hérault ...

...sportieve activiteiten op het land, in de bergen, in het water, in grotten, ... voor elk wat wils!


Wandelen

Het paradijs voor de wandelaars! Vanuit onze woning kan u al direct op pad. Zowel korte als lange dagtochten zijn in de omgeving mogelijk.


Fietsen / Mountainbike

Het heuvelachtig gebied is ideaal voor de mountainbikers. Maar ook de wielertoerist of de 'gewone' fietsers hebben hier tal van mogelijkheden. Overal in het gebied zijn bewegwijzerde routes uitgezet.


Watersport

Op het lac Du Salagou kan u waterfietsen, kayaks en zeilbootjes huren. Op de rivier de l'Hérault en de Orb zijn er tal van mogelijkheden om te kayakken. Een rustigere manier om het landschap vanaf het water te verkennen kan je doen tijdens een boottochtje op het Rhone-Sète kanaal en het Canal du Midi.
Op de rivieren in de Haute Languedoc kan je aan canyoning en rafting doen.


Golfen

Er zijn prachtige golfbanen in de regio. O.a. Golf Fontcaude in Juvignac, Golf de Coulondres in Saint Gely du Fesc, Golf du Cap d’Agde, Golf de Lamalou-les-Bains, Golf Saint Thomas in Béziers.


Grotten

De bodem van de Languedoc-Roussillon is doorzeefd met grotten en gaten die het grootste ondergrondse netwerk van Frankrijk vormen. Zeker een bezoek waard zijn Grotte de Demoiselles, Grotte de Clamouse en Grotte de Labeil.


Vissen

De streek is rijk aan rivieren en meren en is dan ook populair bij de vissers. Op sommige plaatsen is een vergunning nodig.


Paardrijden

Vanuit diverse maneges worden ruitertochten georganiseerd.
Tochten met een ezel zijn ook mogelijk.
Enkele impressies

Meer foto's kan u vinden op onze facebook pagina en op Flickr

Sète

Sète: les Joutes

MTB

Mountainbike Lac du Salagou

Bout du Monde

Cirque du Bout du Monde

Larzac

Wandelen met ezels door de LarzacHérault toerisme


Externe links

Français

English

Deutsch