De omgeving


Meer info vindt u op onze website over de Hérault www.herault-toerisme.eu


Occitanie ...

is gezegend met een mild en zonnig klimaat en heeft de toerist veel te bieden.

Het is de uitverkoren streek voor wijnliefhebbers en levensgenieters om hun hart op te halen aan de talrijke streekwijnen die er worden geproduceerd en de gastronomische keuken met de typische Mediterraanse smaken .

Tot 1 januari 2016 was het de streek Languedoc-Roussillon. De Assemblée Nationale heeft een aantal regio's samengebracht. Occitanie bestaat uit de Languedoc-Roussillon en Midi-Pyrénées.


l'Hérault ...

is een van de departementen van Occitanie.


Liefhebbers van de natuur kunnen hier genieten van de fraaie panorama’s en het afwisselende landschap van plateaus, zandstranden, lagunes, wijngaarden, heuvels, rivieren en grotten.


Maar naast deze natuurlijke rijkdommen komen ook de culturele liefhebbers aan hun trekken. De streek is een smeltkroes van beschavingen en religieuze stromingen. Hierdoor zijn er prachtige bouwwerken, monumenten, kathedralen en musea. Steden zoals Montpellier, Pézenas en Béziers kunnen we zeker aanraden.


En uiteraard zijn er ook de typisch Franse dorpjes met vaak nog overblijfselen van de Katharen en de Tempeliers.


Soubès ...

is een dorp in het departement van de l’Hérault. Het is gelegen op een heuvel, aan de samenvloeiing van de rivieren Brèze en Suberbet. Een wandeling door het pittoreske dorpje met zijn smalle straatjes en overwelfde doorgangen is een aanrader.Enkele impressies

Meer foto's kan u vinden op onze facebook pagina en op Flickr

Cirque de Navacelles

Cirque de Navacelles

Montpellier

Montpellier

Markt

Markt

Les Capitelles

Clermont l'Hérault: les CapitellesHérault toerisme


Externe links

Français

English

Deutsch